Idag har husse varit riktigt glad och nästan hoppat av glädje.   Vid 11 tiden kom en lastbil från Borås och brummade utanför dörren. Innan chauffören ringde på dörren stod Husse med öppen dörr och väntade.

                       

Husse visste att jag skulle ha grejor som vägde 20 kg.   Det kan ju inte vara en liten låda för mina vingar väger inte så mycket! Hade de gjort de så kanske jag inte hade orkat upp på mornarna. Inte ens om Husse ville flyga hang med mig skulle han lägga i så att mina vingar vägde 20kg. Men tänk vilken motor jag då skulle ha haft för att göra Stora loopingar.   Tänk jag kanske kunde ha gjort som en kusin Husse såg i Tyskland. Denna släkting bogserades till 500 meter och dök sedan direkt ner till ca 10 m och gjorde 8 punkts mommentroll över fältet. Sedan landade kusinen innan bogsermaskinen och det bar iväg likadant igen. Så höll dom på tills kusinen inte orkade längre eller så svartnade det för ögonen. Som sagt när man kommer nära ljushastigheten så svartnar det för ögonen! Nog om detta nu vill jag se lådan husse.

 

Antingen är gubben liten eller så är lådan stor.

Hur ser dom ut!?

Husse får skruva loss 43 skruv innan jag får en titt. Sedan ser jag att dom ser riktigt fina ut.

 

När Husse lyfter ut dom så ser han att han måste operera i mig. Det har kommit ett nytt vingstål som är pytte,pytte lite större i diameter. Kanske husse hittar på någon annan idee än att operera min vinginfästning. Kanske han kan slipa up mig i vingbalken lite. Men han har ju gott om tid för detta. Han gör ju inget annat slöfocken.   Synd för då kan jag ju inte ta på mig vingarna och känna hur dom känns ännu.  

Nu får Husse sätta fart så att han är klar och vi kan flyg tillsammans vid första IGG träff.   Vad husse måste göra nu är att montera in mina nya muskler och nya nerver då jag nu får flaps som jag inte hade förut. Det måste jag lära mig hur man gör. Sen måste jag ju lära mig att använda flaps som skev och att ändra camber på vingen vid olika flygningar. Puh vad mycket Husse vill att jag skall lära mig… Glömde nästan han kommer säkert att kräva av mig att jag lär mig Butterfly för det säger husses andra plan att han gillar. Husse blev lite ledsen när han såg att det var en mycket dåligt reparerad reva från utskärning av servoplatsen i ena vingen. Men det kommer jag att säga till honom att blunda för. Jag kommer att flyga lika bra för det. Dessutom så tror jag inte att han ser det på 300 meters höjd -J. När jag ser mina nya vingar i kolfiber och ser kolmattorna inne i vingarna och känner vad styva dom är så tror jag att jag kommer att kunna loopa och rolla som dom allra bästa.   Det är ju bra att vet att jag kan, men synd att jag vet att husse inte kan eller är för fega att låta mig gör en 8 punkts roll med dykning från 600m till 10 som kusinen OHHH vad fräckt det vore.   [Men men husse är för feg för detta så det får la vara ett tag. Säg inget till husse]

Mina nya muskler ligger i lådan i hans hobby rum sen ett år så dom vill också ut och jobba. Nu får Husse rita lite roder ok sedan får han bestämma om han skall fräsa dom i Kolfiber eller glasfiber. Jag tror nog att dubbla i glasfiber räcker men Husse kanske vill bling blinga lite. Husse får ju även rita och fräsa ny servolådor men där tycker jag att husse gott kan göra dom i trä. De andra planen har ju tyckt att det känns bra och jag litar på dom. Nu får jag sluta för jag måste sparka på husse så att han får ur tummen och gör mig klar. De andra han har liggande min storebror DuoDiscus och de små kan få vänta. JAG ÄR VIKTIGARE SÅ DET SÅ