Starmoen 25-27 September 2015

Efter en våt 30-mila biltur upp genom Västerdalarna så kom vi fram till ett lika vått och igenmulet Starmoen på torsdag em/kväll. Vi var Jörgen D och Ove L.

Fredagen började på samma vis, samtidigt som det fylldes på med folk. Men plötsligt vid 11.30 så skingrades molnen och solen kom fram.

Flygplan kom fram och sattes ihop och efter lunch blev det flygning under bra förhållanden.

Fredrik S och Jörgen Ö kom också upp under fredagen.

Innan dagen var slut så hade det samlats ca. 15st som fick en fin eftermiddag. Dagen avslutades med gemensam god Tacobuffe.

Lördagmorgon, helblå himmel, lite vind, kalas. Efter en kort breefing kom flygningen igång med hjälp av Gunnars och Remis bogsermaskiner. Kom upp lite molntussar efter några timmar så att det blev lättare att se modellerna. Full aktivitet fram till ca 18.00.

Middagen var satt till 19.00, det blev en höjdare för oss som inte ätit valbiff (Vågeval) tidigare.

Den får vi tillskriva bla. Valanes H som stod i grillförkläde och fixade. Han hade dessutom helgens längst resa, 130 mil enkel resa, det kan man kalla intresse.

Söndag morgon, kallt, +7gr och mulet vid 8.00, på med mera kläder, som åkte av lika fort vid 11.00 då solen kom fram och värmde, ingen vind. Var perfekt flygväder några timmar innan molnen och vinden tilltog.

Efter en väldigt bra/trevlig helg blev det ihop plockning på em och ett stort tack till våra kamrater i väster.

En "gla og go gutt" vid namn Gunnar

 

Fredrik "mekar" med hjälp av Jörgen

 

Remis Swiss Trainer

 

Ragnar tar en "Power Nap"

Eftermiddagsfika i finvädret för Jörgen och Jörgen

Jörgen Ö med sin ASK 21

Utsökt lördagskväll middag

Vi som var där och gottade i oss