Detta vill vi fira med en 4-dagars träff på Ålleberg den 28-31 juli. Vi hoppas på stor uppslutning både från IGG Sverige, IGG Norge och andra länder. Det kommer vara folk på plats från tordag till söndag. Som vanligt har vi den stora hangaren till förfogande för våra modeller. På lördag kväll intar vi en trerätters på restaurangen.

OBS !!! Jag vill ha era anmälningar om ni vill ha mat på lördag kväll för att resturangen ska kunna planera. Skicka SMS, messenger, mail eller ring mig på 0709423408. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Maten ska betalas till min Swish (0709-423408) innan den 21 juli. Priset på maten kommer inom kort. Skriv i meddelande att det gäller Ålleberg och hur många som ska ha mat.

Resten av träffavgifterna betalas på plats på lördagen.

Priser: 100 kr i träffavgift 75 kr/dag i bogseravgift

Rummen i stugorna bokar ni hos Segelflyget på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriv att ni tillhör IGG och hur många nätter det gäller och när.

Camping bokar ni själva på resturangen. Toalett, dusch och bastu finns som vanligt i närheten av camping och stugor. Nr till restaurangen: 0515-371 57 https://www.allebergcafeorestaurang.se/

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL 20-ÅRS JUBILEUM !