Hej IGG-vänner!

Vi har nu bestämt ett datum för vår IGG Riksdag 2023. Jag har bokat in oss 28/1 hos Hennickehammars Herrgård utanför Filipstad (https://hennickehammar.se/).

Adress: Hennickehammars Herrgård, Box 52 682 22 Filipstad

För er som vill delta och sova över är priset 2469 kr inkl. moms. I priset ingår boende i enkelrum, frukostbuffé, förmiddagskaffe, lunchbuffé, eftermiddagskaffe & trerättersmiddag.

Anmäler sig gör man till mig via e-post (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) så förmedlar jag till dem. Vår kontakt har preliminärbokat 10 enkelrum. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor om själva arrangemanget eller vill dela rum med någon!

Deltagare betalar för sig själva. Herrgården vill veta minst 3 veckor innan exakt antal deltagare, vilket innebär att avbokning måste ske innan dess. Skulle någon drabbas av sjukdom får den lösa detta med sin reseförsäkring på egen hand.

Planen är att inleda med lunch och sedan sätta oss i konferensrummet för att planera aktiviteterna för 2023 innan vi avnjuter middag tillsammans.

Vi önskar att ni anmäler er innan 7/11, men vi kommer självklart att försöka fixa en plats även om ni hör av er senare. 

Jag får be att återkomma med tid när vi ses för lunch!

Vänligen,

Per Takman